Política de Privacitat

[vc_row bg_type=»bg_color» bg_override=»full» bg_color_value=»#00993d»][vc_column][vc_column_text css=».vc_custom_1518589493566{padding-top: 25px !important;padding-bottom: 25px !important;}»]

Política de Privacitat.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1518589991084{margin-top: 35px !important;}»][vc_column css=».vc_custom_1487774145503{padding-bottom: 15px !important;background-color: #ffffff !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}»][vc_column_text]INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

De conformitat amb el que s’estableix a la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter personal, l’informem que les seves dades seran tractades per:

RESPONSABLE:
ESTEVE CATALÀ LLADÓ

NIF:
38839431K

ADREÇA:
AVINGUDA PUIG I CADAFALCH 9 ARGENTONA 08310

TELÈFON:
937560825

MAIL:
esteve@catala-assegurances.com

A CATALÀ GESTIONS tractem les dades que ens facilita amb la fin de respondre a les seves consultes i l’informem que tractarem les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. Es per això que ens comprometem a adoptar totes les mesures raonables per a que aquestos se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

Les dades proporcionades se conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

Les dades no se cediran a tercers llevat en aquells casos en què existeixi una oblicació legal.

Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si aCATALÀ GESTIONS estem tractant les seves dades, per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supresió quan les dades ja no siguin necessàries.

Podrà exercir els seus drets fent un escrit a AVINGUDA PUIG I CADAFALCH 9 ARGENTONA 08310 o bé a través del correu electrònic esteve@catala-assegurances.com.

L’informem que podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Obrir Xat
1
Et podem ajudar?
Hola!
En què et podem ajudar?